Gebieds­marketing

Omgevings­communicatie
Participatie

Mooie merken

Daar houden we van. We benaderen een gebouw, een wijk of gebied als merk. Een sterk merk verkoopt goed. Vanaf het allerbegin laden we het gebied met positieve associaties (branding). Zo komen we op de mental map van de consument. Voor de branding van een gebied is de positioneringsdriehoek onze leidraad. Super-de-luxe lofts, een enorme uitbreidingslocatie of zelfbouwprojecten. Voor elk type project rolt er een unieke combinatie van waarden uit, die het verhaal van de plek vertelt. En als basis dient voor strategie, creatief concept en uitrolt naar middelen.

Bewaren

Uniek, en dan?

Met het neerzetten van een uniek merk ben je er natuurlijk nog niet. We stellen de strategie op hoe we het gebied in de markt zetten. Vaak door de doelgroep al vroeg bij het project te betrekken met woonworkshops (co-creatie). Of we verzinnen een nieuwe naam, denken mee over de fasering van het project, doen een voorstel voor netwerkmarketing en het verkooptraject.

Campagne

Nadat we de strategie hebben bepaald, gaan we naar de uitvoering. Een website spreekt voor zich. Voor een steeds groter deel bestaat een campagne uit online marketing. Zowel betaald als onbetaald. Zowel gericht op bereik en conversie (het behalen van doelen, zoals inschrijvingen in een database) als op het vertellen van het merkverhaal. Dit doet niets af aan offline markting. Een abricampagne of krantenadvertentie of een flyer in de bus. Ook dat werkt nog steeds.

Making a space into a place

Ook via placemaking zetten we gebieden op de kaart. We zoeken partners met een relevant netwerk waarin jouw doelgroep zit. Een voorbeeld. Via het netwerk van de lokale bouwmarkt bereiken we handige klussers uit de buurt. Eventueel geïnteresseerd in een klushuizenproject. Aan de andere kant krijgt de bouwmarkt nieuwe klanten indien het klushuis gekocht wordt. Superhandig! Met placemaking zetten we een gebied op de kaart. Door gave events te organiseren met dito partners.

Diane van Toor

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws