Gebieds­marketing

Omgevings­communicatie

Participatie

Omgevings­communicatie

Wederzijds begrip

Dat is waar wij naar streven. Wij zijn intermediair tussen de bouwer en de buren. Tussen de techniek en de overlast. Goed en tijdig informeren helpt bij het kweken van begrip. Buren betrekken bij de bouw helpt ook. Dit doen we door te vertellen hoe de bouw in zijn werk gaat – bijvoorbeeld met een rondleiding. Zo snappen buren beter waar overlast vandaan komt. En ze ervaren ook minder overlast. 

Ken je buurt. We gaan altijd eerst op verkenning. Waar ligt het project? Wie wonen er omheen? Zijn dat eigenaren, ondernemers, bewoners? Hoeveel invloed hebben ze op het project. En hoeveel last zouden ze kunnen krijgen. Een hotel naast een te slopen pand? Een grondeigenaar aan een dijk die vernieuwd moet worden? Dit moet je weten. 

omgevingscomm amsterdam nowadays

We spelen op tijd in op situaties waarvan je eigenlijk wel weet dat ze gaan ontstaan.

We hebben de stakeholders in beeld. En dan? We gaan in gesprek. Altijd persoonlijk en met echte aandacht. En altijd met een open vizier: informatie van buren kan de plannen beter maken. Wij zijn nooit bang voor gedoe en teveel invloed geven. Maar staan er juist voor open. We praten niet alleen. We luisteren ook. Naar de zorgen en de vragen achter de klachten. Op zoek naar oplossingen. En op zoek naar begrip.

Nog voor de aannemer aan de slag gaat, weet de buurt ervan. Niet pas als de klachten binnenstromen. Niet pas als we stiekem al gestart zijn en de ergernis groeit. Tijdig en eerlijk. We vertellen wat we doen. En waarom we dat doen. En hoe het werkt. Dat vlinderen lawaai maakt en waarom dat nu net in de avonden moet en niet kan wachten tot de volgende dag. Dat damwanden drukkend inbrengen niet altijd minder geluid oplevert. En wat een damwand überhaupt is en doet. We vertalen techniek naar echte mensen.

En we vertellen ook dat het niet leuk is voor onze buren als wij komen. De bouwvakkers komen lawaai maken. En stof. Maar ze brengen natuurlijk niet alleen gedoe. Ze maken iets moois. Wij zorgen ervoor dat de bouwers kunnen bouwen en dat wij – naast dat we vertellen hoe dat werkt – ook altijd onze blik op de toekomst houden. Zodat we samen trots kunnen worden op het eindresultaat.

Bewaren

Bewaren

Suzanne Witteman

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws