• Henk den Haan

Verliefd op de dynamische stad: Rotterdam

Henk den Haan

In 1995 geboren in Zeeland, en opgegroeid in het pittoreske dorpje; Sint-Philipsland. Een heerlijk dorp om op te groeien maar al snel was ik daarop uitgekeken. Na mijn middelbareschooltijd vertrok ik naar Vlissingen waar ik de opleiding CommerciĆ«le Economie ben gaan volgen.  

Tijdens mijn studie heb ik mij veel beziggehouden met marketingactiviteiten voor verschillende projecten. Deze activiteiten gingen steeds meer op elkaar lijken en ik miste daarin een uitdaging. 

Die nieuwe uitdaging vond ik in de minor Citybranding aan de Hogeschool Rotterdam. Hiervoor ging ik ook in Rotterdam wonen, en werd ik verliefd op deze dynamische stad. Gedurende de minor ben ik bekend geworden met de theorie omtrent gebiedsmarketing en omgevingscommunicatie en na het afronden van deze minor wou ik deze theorie graag in de praktijk gebruiken. De Wijde Blik bood mij de kans om stage te lopen en zodoende hoop ik mij verder te ontwikkelen in de dynamische wereld van dit bureau. Met een variatie van opdrachtgevers en opdrachten is De Wijde Blik hiervoor de perfecte plek!

Vincent Westzaan

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.


Notice: Undefined variable: date in /var/www/vhosts/dewijdeblik.com/httpdocs/plugins/system/zlframework/zlframework/models/item.php on line 811

Notice: Undefined variable: date in /var/www/vhosts/dewijdeblik.com/httpdocs/plugins/system/zlframework/zlframework/models/item.php on line 811
Nieuws