• Adi Friedmann

Authenticiteit en passie levert succes

Adi Friedmann

In 1987 ben ik geboren in Tel Aviv. Toen ik twee jaar oud was zijn wij als gezin in Amstelveen komen wonen. Hier ben ik opgegroeid en heb ik een heerlijke jeugd gehad. Op mijn veertiende heb ik het groene Amstelveen verruild voor een prachtige oase in de woestijn. Ik wilde mijn 'blik' verruimen en kijken uit welk land ik oorspronkelijk vandaan kom.

Eenmaal teruggekomen in Nederland heb ik Communicatie gestudeerd aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, waarbij ik tijdens en na mijn studie een brede kennis heb opgedaan bij verschillende (grote) organisaties. Ik ben gespecialiseerd in strategieontwikkeling en ik heb grote interesse voor participatieprocessen.

De Wijde Blik is voor mij een fijne werkplek waar veel dynamiek is, ieder project is anders en wordt individueel aangevlogen. Ik geloof er in dat authenticiteit en passie succes levert.

Theo Dohle

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws