• Anne Luijten

Reuring én rust

Anne Luijten

Ik ben afkomstig uit Drenthe, nu al weer heel wat jaren wonend in Amsterdam. Inmiddels heb ik overal wel gewoond in de stad, maar sinds een paar jaar ben ik neergestreken in Noord. De wijde blik van de veengronden uit mijn geboortestreek hoef ik daardoor niet meer te missen, ik kijk namelijk uit over een heuse Waterlandse polder. En dat binnen de Ring! Stad en rust, de ideale combinatie voor mij.

Als communicatie-adviseur en redacteur in de ruimtelijke ontwikkeling hou ik ook wel van een - schijnbare - tegenstelling. Ik ben alweer meer dan 25 jaar werkzaam in het vakgebied, onder meer als hoofdredacteur van vakbladen en adviseur van de Rijksbouwmeester. Ik hou van het debat en soms schurende meningen, en vind het altijd weer een prikkelende uitdaging om op zoek te gaan naar gemeenschappelijkheid en een gedragen visie. Uiteindelijk komen belangen echt wel bij elkaar. Hoe mooi is het om daar een rol in te kunnen spelen! De grote betrokkenheid van alle partijen, van overheid en markt tot bewoners en initiatiefnemers, is voor mij een echte drijvende kracht. Met elkaar iets goeds willen maken voor de stad en het landschap.

Via mijn tijd bij Rutten Communicatie ken ik veel van de drijvende krachten achter De Wijde Blik al vele jaren en ik ben trots op wat er is opgebouwd met het bureau. We werken aan een breed scala van projecten voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Reuring is dus altijd gegarandeerd, en een rondje wandelen langs de polder levert vervolgens weer genoeg rust en inspiratie voor een volgende mooie uitdaging!

Theo Dohle

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws