• Anne Tax

Anne Tax

Ik ben geboren en getogen in Cuijk, onder de rook van Nijmegen. Op mijn achttiende vertrok ik naar Maastricht om Cultuurwetenschappen te studeren. Na mijn studie ben ik van de mooiste stad van Nederland naar de leukste stad van Nederland verhuisd: Amsterdam.

Na een theoretische en filosofische studie in het zuiden van het land ben ik een wat praktischere kant opgegaan. Als Office Manager van de Wijde Blik ben ik verantwoordelijk voor de financiën en het dagelijkse reilen en zeilen op kantoor. Waar mijn collega’s veel op pad zijn ben ik bijna altijd op kantoor te vinden. Naast mijn operationele werkzaamheden hoop ik ook een positieve rol te spelen in de sfeer op kantoor. Bij de Wijde Blik wordt hard gewerkt, maar we maken ook tijd voor een goed gesprek, een borreltje op z’n tijd en het uitwisselen van recepten.

Diane van Toor

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws