• Arjan Kaashoek

Verliefd op Den Haag

Arjan Kaashoek

Ik ben geboren in een streek waar het water hoger staat dan de weg. Dat vond ik toen al bijzonder. Als kind had ik als enige in de klas lol in een spreekbeurt of opstel. Het werd dus Communicatie toen ik ging studeren. Tijdens mijn studie raakte ik verliefd op Den Haag.  

De belangstelling voor water en ruimtelijke omgeving werd uitgebreid met architectuur, stedenbouw en duurzaamheid. Niet zo gek dus dat een van mijn eerste werkgevers de Dienst Stedelijke Ontwikkeling van de gemeente Den Haag werd. Hierna volgde een aantal jaren voor een communicatiebureau gespecialiseerd in RO: Rutten Communicatie. Vervolgens enkele jaren bij een architectenbureau en toen werd ik al snel partner bij De Wijde Blik, dat toen net was opgericht. Dat was in 2006. Inmiddels werk ik met mijn compagnons en onze medewerkers met veel plezier aan een breed scala van opdrachten en opdrachtgevers. Vanwege mijn woonplaats, kennis van de regio en mijn werk voor de rijksoverheid run ik onze Haagse vestiging.

Shakiela Bouwer

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws