• Bernard Janssen

Bernard Janssen

Ik ben geboren en getogen in Son en Breugel.Dat is een klein leuk dorp in Brabant in de buurt van Eindhoven. Op mijn twintigste daar vertrokken, om te gaan studeren op de hoge hotelschool. Na mijn studie ben ik in Den Haag blijven wonen en ben ik voor het eerst voor mij zelf begonnen. Had een Culinair bedrijf dat kooklessen gaf, culinaire projecten begeleiden en Catering verzorgde op hoog niveau voor bedrijven en particulieren. Na 8,5 jaar heb ik het bedrijf verkocht. 

Na dat avontuur ben ik verder gegaan een ben gaan werken als consultant voor bedrijven die ondersteuning nodig hadden op het gebied van Hospitality & Facility managment en algemene bedrijfsvoerig. Dit doe ik inmiddels al weer 6 jaar. Momenteel maak ik een interessante tussenstop bij De Wijde Blik. (ik Blijf hier tot 1 Feb 2019) Ik werk als officemanager en krijg een mooi inkijkje hoe dit leuke bedrijf werkt. Verder daarnaast ben ik druk bezig met mijn Wijnreizen bedrijf Winefields & Dreams. Dat luxe wijn reizen verzorgt richting de Languedoc. Nou wellicht kom ik je snel een keer tegen bij De Wijde Blik op kantoor of krijg je me aan de telefoon. Tot Snel!!!! 

Simon de Roo

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws