• Céline Bast

Houdt van nieuwe plekken ontdekken

Céline Bast

Mijn studententijd heb ik met veel plezier doorgebracht in Utrecht. Een fijne, compacte stad waar je heerlijk langs de grachten kunt struinen met het vertrouwde geklingel van de Dom op de achtergrond. Maar na mijn studie Journalistiek was ik klaar voor een volgende stap en een nieuwe omgeving.

Ik ben de communicatie ingerold en verhuisde naar onze hoofdstad. Fietsend door het grote Amsterdam raak ik nog steeds regelmatig verdwaald, maar ik leer het hier stukje bij beetje beter kennen. Ik geniet ervan om de verschillende stadsdelen, met ieder hun geheel eigen karakter, te verkennen en telkens weer leuke nieuwe plekken te ontdekken.

Dat vind ik dan ook één van de leuke aspecten aan werken voor De Wijde Blik: de participatie- en omgevingstrajecten in het hele land brengen mij op heel uiteenlopende plekken en in contact met heel diverse mensen. Daar word ik enthousiast van!

Sofie Leefmans

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws