• Daniëlle de Vries

Leven, lachen, liefhebben

Daniëlle de Vries

Ik ben opgegroeid in Monnickendam. Het is een kleine pittoreske stad, met de “grote” steden om de hoek. Het ligt in de gemeente Waterland, gelegen aan de Gouwzee en Monnickendam is een mooie, rustige en gezellige plek waar je onbezorgd kan opgroeien en heerlijk kunt wonen. Ik woon hier erg fijn, samen met mijn man en onze twee meiden.

Ik heb in Zaandam de opleiding Meao – rechten gedaan. Toendertijd was het moeilijk om in die richting werk te vinden en ik ben toen op de boekhouding verzeild geraakt, eerst als financieel administratief medewerkster en de laatste jaren werkzaam geweest als boekhoudster.

Ik vind het heerlijk om in de stad Amsterdam te mogen werken, er gebeurt veel om je heen en je maakt altijd wat mee onderweg. Ik werk nu parttime bij De Wijde Blik, op de financiële afdeling. De rest van de tijd houd ik mij bezig met mijn gezin en de daarbij behorende activiteiten.

Evelien Brascamp

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws