• Daniëlle Hasenbos

Kleurt graag buiten de lijntjes

Daniëlle Hasenbos

In 1987 ben ik geboren in Amstelveen, maar eigenlijk heb ik het grootste gedeelte van mijn leven doorgebracht in Amsterdam, waar ik nu ook woon en werk. Ondanks dat ik de stad heerlijk vind en er niet meer weg wil, kan ik enorm genieten van de natuur. Op zoek gaan naar mooie natuurgebieden in Nederland, maar ook verder weg. Afgelopen zomer nog, werd ik verliefd op de Dolomieten.

Op school kreeg ik altijd slechte cijfers voor tekenen, want ik kleurde nooit binnen de lijntjes. Niet omdat ik het niet kon, maar omdat ik het niet wilde. Buiten de lijntjes kleuren vond ik veel mooier en spannender. Dat verklaart waarschijnlijk ook waarom ik vanuit de mediawereld in een compleet nieuwe wereld ben gerold.

De mediawereld was leuk, maar compact. Ik wilde meer en ging daarom om me heen kijken. Ik ben zelfs nog een traject in gegaan met een loopbaancoach omdat er zó veel meer was, dat ik het niet meer wist. Maar toen was daar De Wijde Blik. En of het ‘m nu in de naam zit of niet, De Wijde Blik biedt mij de dynamiek en de uitdaging die ik nodig heb met fijne collega’s, leuke opdrachtgevers en een prachtige werkplek in Amsterdam!

Anne Luijten

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws