• Daniëlle Hasenbos

Kleurt graag buiten de lijntjes

Daniëlle Hasenbos

Ik ben in 1987 geboren onder de rook van Amsterdam en vind het leuk dat ik nog steeds verbonden ben met deze prachtige stad! Dagelijks fiets ik in 20 minuten naar De Wijde Blik, waar ik sinds 2017 met veel plezier werk. Het werk is gevarieerd en elke dag kom ik nog steeds nieuwe uitdagingen tegen. Dit maakt het interessant en nooit saai.

Van kinds af aan ben ik gefascineerd door het bouwen en verbouwen van gebouwen. Ik vind het mooi om te zien hoe bijvoorbeeld een oud gebouw kan transformeren in iets nieuws. Dit maakt omgevingscommunicatie in de bouw één van mijn favoriete aspecten van mijn werk. Ik ben gefascineerd door de complexiteit van de bouwsector en vind het daarom interessant om te ontdekken wat er allemaal bij komt kijken en hoe je een omgeving in dit traject het beste kan betrekken.

Daarnaast vind ik het creatieve aspect in mijn werk ook belangrijk. Zo ben ik graag bezig met het maken van wervende video's en het bedenken van nieuwe branding en strategieën voor gebiedsmarketingprojecten. Het is fijn dat die combinatie mogelijk is bij De Wijde Blik en ik kijk uit naar de uitdagingen die nog voor me liggen in de toekomst.

Susan Hoitingh

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws