Stadsmens met een dorps hart

Debra Schumacher

Mijn moeder is een echt Amsterdams stadsmeisje en mijn vader komt uit de Sloterpolder, de grootste polder in de vroegere gemeente (Amsterdam) Sloten. Zelf ben ik geboren en getogen op een landweg tussen de schapen en koeien in Amsterdam Osdorp, maar mijn moeder zorgde ervoor dat we regelmatig de drukte van de stad opzochten. Geen wonder dus dat ik me als een vis in het water voel in zowel de stad, waar ik al jaren woon, als op het platteland.

Na het afronden van mijn studies Communicatie- en Informatiewetenschappen en International Business & Languages heb ik ervaring kunnen opdoen in verschillende vakgebieden. Altijd met ‘verbinden’ als leidraad.

Nieuwe gebieden ontdekken en verkennen is mij als fervent reiziger niet onbekend. Ik hou van avontuur en vernieuwing en daarom is De Wijde Blik, met haar diversiteit aan communicatieprojecten en creatieve inslag, de plek voor mij!

Timon Bulten

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws