• Denise Vrolijk

Samen beleven

Denise Vrolijk

Van groeikern in de Randstad tot stad en dorpen in ’t Gooi. De Haagse binnenstad of Zeeuws-Vlaamse polders. Ik heb op veel uiteenlopende plekken gewoond. Altijd geboeid door de vraag hoe mensen hun woonomgeving beleven.  

Stad en dorp, overal wonen mensen samen. Ze zijn met elkaar verbonden in een gebouwde omgeving, hun buurt. Al tijdens mijn studie architectuurgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam was ik geïnteresseerd in het bredere verhaal. Hoe ontstaat een leefbare buurt? Ik maakte uitstapjes naar sociologie en ook de psychologie van de gebouwde omgeving. Fascinerend vond ik dat, het ontstaan van leefomgevingen. En nog steeds. Wat maakt dat mensen zich thuis voelen?

Inmiddels ben ik ruim 25 jaar actief in de gebiedsontwikkeling, en ken De Wijde Blik al heel lang. Als tekstschrijver en communicatieadviseur werk ik met veel inlevingsvermogen aan verhalen over stad, dorp en ommeland. Een overtuigende en goed onderbouwde boodschap, die past bij de doelgroep. Dat is mijn kracht. Ik schrijf, redigeer, coach en adviseer. Zo maak ik een verhaal dat raakt.

Samen met De Wijde Blik werk ik voor een breed scala aan opdrachtgevers. Elke opdracht is anders. Dat maakt het net zo gevarieerd als mijn eigen wooncarrière.

Anne Tax

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws