• Endre Timár

Endre Timár

Ik ben in Amsterdam opgegroeid als zoon van een Nederlandse moeder en een Hongaarse vader. Op de Vrije School ontdekten docenten mijn talent voor schrijven, maar ik koos voor de studie Milieuhygiëne aan de Wageningen Universiteit, waar ik me ook bezighield met studententoneel en het faculteitsblad. Na mijn studie schopte ik het bij TNO tot senior consultant. Een PhD studie aan de Erasmus Universiteit brak ik af omdat ik me meer thuis voelde in de dagelijkse praktijk dan de academische wereld. Die kans werd mij in 1993 geboden toen Amsterdam een milieuadviseur zocht voor grote bouwprojecten. Dat vak stond toen in de kinderschoenen en ik heb 14 jaar lang met veel toewijding gewerkt aan het integreren van duurzaamheid in de stedelijke ontwikkeling.

In 2007 koos ik voor een zelfstandig bestaan. Ik was correspondent voor Het Parool, schreef artikelen in vakbladen en ontplooide mij als tekstschrijver en communicatiespecialist. Mijn knowhow van duurzaamheid vormt daarop een handige aanvulling. Vanwege mijn werkervaring in een complexe stad wordt ik regelmatig gevraagd als meedenkend penvoerder bij complexe projecten of redacteur van lastige en bestuurlijk gevoelige teksten. De Wijde Blik biedt mij een boeiende setting waarin ik mijn ei als schrijver, ex-ambtenaar en milieudeskundige op heel plezierige manier kwijt kan!

Leave a comment

You are commenting as guest.
Céline Bast

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws