• Greta Oosterhof

Van Tanzania tot Amsterdam

Greta Oosterhof

Twee jaar geleden ben ik vanuit Amersfoort naar Amsterdam verhuisd voor mijn studie, Communicatie/Creative Business. Ik geniet nog steeds elke dag van de prachtige stad: de gezelligheid, de mensen en vrije gevoel als je door de stad fietst.

Door mijn Spaanse moeder, heb ik sinds jongs af aan al veel van Spanje mogen zien. Oude dorpjes, moderne steden, prachtige stranden en het heerlijke eten. Een land waarin de verschillen tussen het ‘goedgeregelde’ Nederland, toch nog erg groot zijn. Waardoor ik altijd erg bewust ben geweest van verschillende culturen, iets waarin ik mij graag verdiep en als erg bijzonder ervaar. Hoe normen en waarden tot stand komen aan de hand van de plek waarin je je opgroeit, hoe mensen reageren en waar deze reactie vandaan komt. In mijn ogen, een erg interessant proces.

Ik hou van reizen, in Tanzania heb ik vrijwilligers werk gedaan op een school, een erg bijzondere ervaring met ook veel verschillende culturen. Ik heb mijzelf volledig in het diepe gegooid, onwijs veel geleerd van een nieuwe cultuur en een prachtig land ontdekt.

Bij de Wijde Blik kom je ook in aanraking met verschillende culturen, normen en waarden. Ik ben graag in contact met mensen en vind het belangrijk om gezamenlijk oplossingen te bedenken. Ik ben blij dat ik deze kwaliteiten verder kan ontwikkelen bij mijn stage bij De Wijde Blik!

Greta Oosterhof

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws