Allrounder van IJburg

Ilse Boer

Ik ben opgegroeid in het Oosten van Nederland. Weliswaar in een stad (Hardenberg), maar toch omringd door het platteland en prachtige natuur. Inmiddels woon ik al meer dan 20 jaar in Amsterdam. Eerst binnen de ring en de laatste zeven jaar op het opgespoten zand van IJburg. Een fijne plek met uitzicht op het water en de stad onder handbereik. Ik kom nog steeds graag terug in het mooie Vechtdal, waar Hardenberg ligt. Om tot rust te komen en te genieten van de omgeving.

Ik studeerde Bestuurskunde , maar miste het creatieve, dus ben daarom op een gegeven moment overgestapt naar Media en Informatiemanagement. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring als marketing communicatie specialist. Altijd in allround functies, waarin afwisseling en diversiteit centraal stonden.

Ik voel me als een vis in het water in een dynamische omgeving met veel prikkels en uitdagingen. Ofwel: er moet wat gebeuren. Daarom is De Wijde Blik voor mij een ideale werkomgeving. Het werken voor verschillende opdrachtgevers en een divers takenpakket spreken me heel erg aan. Bij de Wijde Blik komt ook mijn nieuwsgierigheid naar het ontdekken van nieuwe plekken erg van pas. En de opgaven van vandaag en morgen in de veranderende ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling, en de rol die communicatie daarin kan spelen, vind ik erg boeiend!

Daniëlle Hasenbos

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 11 jaar bestaan. 11 jaar? Alweer bijna 12 jaar! And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws