• Indra Leeuwerink

Ontdekker uit Osdorp

Indra Leeuwerink

Geboren en getogen in Amsterdam Osdorp heb ik daar veel zien veranderen, grasvelden werden rijtjeshuizen en weilanden werden kantoorpanden, tot mijn 21e heb ik daar gewoond. Na een korte tussenstop in Diemen woon ik nu gelukkig weer in mijn eigen stad.

Na de middelbare Hotelschool ben ik aan de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam begonnen. Een veelzijdige opleiding waar ik kennis kon opdoen op verschillende vakgebieden. Mijn interesses liggen bij marketing, (interne) communicatie en content creatie. Dit was daarom het vakgebied waarin ik verder wilde. Ik probeer mezelf altijd verder te ontwikkelen, een stapje vooruit te denken en opgedane kennis te delen met anderen. Ik houd niet van stil zitten en ik ben een planner, ik plan (bijna) alles op voorhand. Na het behalen van mijn bachelor Communicatie in juni 2018, ben ik twee maanden op reis gegaan, gewoon omdat het kon en omdat ik het al zo lang wilde doen. Nieuwe culturen ontdekken, mezelf verdiepen in anderen en op avontuur gaan, daar houd ik van. 

Bij De Wijde Blik werk ik als adviseur mee aan verschillende projecten op het kantoor in hartje Amsterdam.

Kaj Bouman

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws