• Janna Maars

Creatieve en inclusieve denker

Janna Maars

In mijn jeugd was ik al gefascineerd door leegstaande gebouwen en industriƫle gebieden. Als ik een leegstaand gebouw bewonderde kwam mijn verbeelding tot leven en bedacht ik talloze ideeƫn. Deze fascinatie bracht mij na mijn middelbare schooltijd naar wereldse steden zoals, Budapest, Perth, Mumbai, Bangkok en Ho Chi Min City.

Daarna belandde ik in Amsterdam en begon ik aan de studie Creative Business in Utrecht, waar ik mij o.a. richtte op cross-media campagnes, interculturele communicatie, het managen van creatieve processen en het schrijven van copy. Na mijn studie was ik als freelancer betrokken bij een gebiedsontwikkeling in het centrum van Amsterdam waarvoor ik de communicatie oppakte. Dit smaakte naar meer en zodoende belandde ik als adviseur bij De Wijde Blik.

Een wijde blik verruimt het denken; dit motto spreekt mij enorm aan, omdat ik het belangrijk vind om de behoeftes van verschillende doelgroepen centraal te stellen. Creatieve en inclusieve projecten neerzetten, daar ga ik voor.

Shakiela Bouwer

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws