• Jolijn Goertz

Denker en doener

Jolijn Goertz

Ik ben opgegroeid in Nes aan de Amstel, een klein dorp vlakbij Amsterdam, maar ver genoeg van de stad om ervoor te kiezen er te gaan wonen tijdens mijn studie communicatiewetenschap. Een bijbaan en later de liefde deden me in Haarlem belanden en uiteindelijk -op zoek naar een huis met tuin- in Heemstede. Toch weer terug naar een dorp …

Vijftien jaar geleden besloot ik om als zelfstandig communicatieadviseur aan de slag te gaan. Ik heb voor veel verschillende opdrachtgevers gewerkt. De laatste jaren richt ik me op maatschappelijk relevante thema’s, zoals wonen, werken en zorg.
Communicatie is helemaal mijn vak, maar als je me vraagt wat ik anders had willen worden, zou dat makelaar zijn. Hoewel ik niet wil verhuizen, is Funda mijn favoriete website. Alles wat te maken heeft met wonen en bouwen heeft mijn interesse. Zo werkte ik voor een projectontwikkelaar en twee woningcorporaties. Voor de gemeente Den Haag mocht ik onlangs de communicatie verzorgen voor de Dag van de Stad, een groot evenement over stedelijke ontwikkeling. En nu als partner aan de slag voor De Wijde Blik. Een logische volgende stap!

Sanne van den Aakster

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws