• Josée Pieper

Reislustige aanpakker

Josée Pieper

Geboren in het mooie Groningen en nu woonachtig in de kop van Noord-Holland reisde ik in mijn werkende leven door het hele land. Met een brede set aan opleidingen, variërend van letteren tot videografie en didactiek, houd ik van de veelzijdigheid van het communicatievak. Zowel als freelancer als in dienst van verschillende bedrijven mocht ik werken aan betekenisvolle projecten voor ziekenhuizen, ministeries, gemeentes, banken en adviesbureaus. Hierbij heb ik vooral oog voor de mens in zijn werk en groepsdynamiek. Naast advieswerk ben ik docente aan de Hogeschool van Amsterdam.

In mijn persoonlijke leven reis ik graag. Vooral Zuidoost-Azië, Zuid-Afrika en Amerika hebben mijn voorkeur. Ik ben een aanpakker, verbinder, positief, vrolijk en energiek en ik probeer altijd de kwaliteiten van teamleden, opdrachtgevers en collega's naar boven te halen. Als ik nog tijd heb tennis ik graag, loop ik met de hond langs het strand en kook ik voor vrienden en familie.

Daniëlle Hasenbos

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws