• Kaj Bouman

Planoloog met hart voor duurzaamheid

Kaj Bouman

Ik ben geboren in Amsterdam, maar grotendeels getogen in Oosterbeek. Op de grens van de Veluwe en het Rijnlandschap groeide ik op tussen bossen en uiterwaarden, maar kwam ik vaak en met veel plezier terug in het Amsterdamse. Vandaar mijn dubbele liefde voor stad en natuur. Het liefst zie ik deze samenkomen in de gebouwde omgeving in duurzame stedelijke oplossingen voor een veranderend klimaat.

Na een aantal internationale omzwervingen heb ik mijn weg teruggevonden naar mijn eerste liefde, Amsterdam. Als afgestudeerd planoloog met een master Sustainable Cities uit Kopenhagen op zak wil ik bijdragen aan de verduurzaming van de stad. Niet alleen het klimaat, maar ook de menselijke aspecten spelen hierbij een belangrijke rol. Van wie is de stad van de toekomst en hoe zorg je ervoor dat iedereen zich thuis blijft voelen in een veranderende stad? En, wie bepaalt dat? In mijn optiek kunnen bewoners dat het beste zélf bepalen.

De leukste bijbaan tijdens mijn studie was als kapitein op kleine rondvaartboten in Kopenhagen. Hier kon ik van achter het roer van een kleine sloep Denen en toeristen enthousiasmeren over ontwikkelingen in de Kopenhaagse haven. Deze verhalende en enthousiasmerende rol neem ik met veel plezier mee in mijn positie als junior adviseur bij De Wijde Blik.

Kaj Bouman

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws