Kleine stapjes, groot resultaat

Lara Simons

In 1983 ben ik in een warme zomer met Michael Jackson’s “Wanna be startin’ somethin’ bovenaan de top 40 geboren in Amsterdam. Als een echte stadse met licht Amsterdamsetongval kwam ik vervolgens in Maastricht en daarna met zachte ‘g’ weer in Haarlem terecht. Veel verschillende scholen, veel verschillende klasgenoten en altijd weer je plekje vinden en een nieuwe stad leren kennen. Dat waren ingrediënten die mij naar de studie Sociale Geografie brachten: hoe werkt onze omgeving, en hoe kan je daar zelf invloed op uit oefenen. Ik ging wonen in Utrecht en ben er niet meer weggegaan. 

Na mijn studie was mijn eerste project het opzetten van een tijdelijke winkel in de Binckhorst: placemaking pur sang. Dat was dan ook wat ik wilde gaan doen: gebieden op de kaart zetten door gezamenlijk aan de slag te gaan. Niet alleen dromen over de toekomst maar ook concrete plannen maken voor morgen, samen met alle betrokkenen: met kleine stapjes naar een groot resultaat.

Lara is associé van De Wijde Blik.

Suzanne Witteman

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws