• Leonie Campfens

Nieuwsgierige schakel

Leonie Campfens

Mijn rustige houding verraadt misschien weinig van de nieuwsgierigheid die ik altijd heb gehad. Ik zag alles, dingen vielen mij op. Aardrijkskunde was mijn favoriete vak: het sprak tot mijn verbeelding. Het was niet droog en plat, maar ging over onbekende plekken en fascinerend menselijk gedrag. Het heeft me doen besluiten geografie in Nijmegen te studeren. Ik koos bewust voor sociale geografie om ook de menselijke kant van het vak te ontdekken. Hoe gaan mensen met elkaar en hun omgeving om?

 Tijdens mijn stageperiode verhuisde ik weer snel terug naar Haarlem. De stad waar ik ben opgegroeid en nog steeds verliefd op ben. Na mijn afstuderen ging ik aan de slag als projectadviseur bij Economische Zaken van de gemeente Haarlemmermeer. Ik voelde me hier op mijn plek: ik stond met één been in de gemeente, met het andere been in de markt. Een mooie schakelpositie tussen de buiten- en binnenwereld. Ik verdiepte me meer in marketing en communicatie en bijna altijd bleef ik specifiek werkzaam binnen vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling. Na gewerkt te hebben voor een gebiedsontwikkelaar en een communicatiebureau startte ik eind 2006 als zelfstandig communicatieadviseur.

Ruimte, gebouwen en mensen: dat is waar ik me nog altijd het liefst mee bezighoud. Ik vind (het creëren van) samenwerking tussen verschillende partijen de mooiste kant van mijn werk. Hoe reageren mensen op veranderingen in hun fysieke leefomgeving? Lukt het om gezamenlijke belangen te vinden?  Ieder nieuw project en elke opdracht is uniek, en toch weet ik er snel de rode draad in te vinden. Het zijn vaak patronen, of vastgelopen communicatie, die zich door mij laten doorbreken en oplossen. De Wijde Blik werkt aan mooie projecten en ik ben er trots op deel uit te maken van het team.

Stijn van Doorn

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws