Verruilde 't Gooi voor de bruisende stad

Leonie Offereins

Ik ben opgegroeid in Laren, maar verruilde het dorp zes jaar geleden voor Amsterdam. En dat bevalt goed. De stad met veel ruimte voor ideeën en spontane initiatieven. De gezelligheid op bijna elke hoek van de straat die me verleidt om te stoppen. En de drukte en vernieuwing die me dwingt in beweging te blijven en mezelf steeds opnieuw uit te vinden. Niet moeilijk, gezellig en eerlijk. Zo'n stad past bij mij.

Tijdens en na mijn studie Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik veel kennis mogen opdoen bij diverse werkgevers. Door middel van verschillende projecten kreeg ik de mogelijkheid mijzelf te ontwikkelen op het gebied van organisatie, marketing en communicatie. Hier ontplooide zich ook mijn interesse voor stedelijke ontwikkeling.

Bij De Wijde Blik komt mijn interesse voor de omgeving, communicatie en vernieuwing in marketing samen. Ik geniet van de uitdaging, het ondernemerschap en samen gaan voor een doel. De diversiteit aan projecten en werkzaamheden, daar krijg ik energie van!

Sofie Leefmans

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws