Verruilde 't Gooi voor de bruisende stad

Leonie Offereins

Ik ben opgegroeid in Laren, maar verruilde het dorp voor Amsterdam. En dat bevalt goed. De stad met veel ruimte voor ideeën en spontane initiatieven. De gezelligheid op bijna elke hoek van de straat die me verleidt om te stoppen. En de drukte en vernieuwing die me dwingt in beweging te blijven en mezelf steeds opnieuw uit te vinden. Niet moeilijk, gezellig en eerlijk. Zo'n stad past bij mij.

Tijdens de master Urban Management heb ik mijn theoretische kennis kunnen verdiepen en mijn praktische vaardigheden verrijkt. Hierdoor ben ik beter geworden in het aansturen, organiseren en managen van complexe grootstedelijke vraagstukken.

Bij De Wijde Blik komt mijn interesse voor de omgeving, communicatie en vernieuwing in marketing samen. De diversiteit aan projecten en opdrachten zorgt ervoor dat ik na zes jaar nog steeds veel uitdaging en plezier vindt in mijn werk. Het bedenken en uitvoeren van nieuwe ideeën en plannen en daarmee een verschil kunnen maken voor mensen die ergens wonen, daar krijg ik energie van!

Mathilde Brusche

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws