• Lynn Noppen

Noord-Hollandse aanpakker

Lynn Noppen

Als je opgroeit in de Kop van Noord-Holland dan wordt hard werken je met de paplepel ingegoten. Zo ook bij mij. Vanaf mijn 11e jaar stond ik elk vrij uurtje in de modderige tulpenvelden om een zakcentje bij te verdienen. Deze mentaliteit is mij vervolgens altijd bijgebleven. Samen met mijn ambities en enthousiasme zorgde dit ervoor dat mijn communicatie carrière op 18-jarige leeftijd startte als journalist bij het Noord-Hollands Dagblad. Ik heb de pen (en later de laptop) nooit meer losgelaten. 

Tijdens en na mijn studies heb ik het communicatievak van diverse kanten mogen meemaken. Van journalistiek, de organisatie van internationale events tot overheidscommunicatie. Een waardevolle schat aan ervaring, waarna ik de stap naar het ondernemerschap maakte. Inmiddels run ik namelijk samen met mijn zus een bedrijf waarmee wij ondernemers adviseren over marketing en social media.

Lynn is associé van De Wijde Blik.

Josée Pieper

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws