• Manou Roomer

Planoloog sinds haar kinderjaren

Manou Roomer

Al in mijn kinderjaren was ik stiekem al bezig als planoloog, ik tekende nieuwe plattegronden van steden of richtte het gehele huis opnieuw in. En nog steeds inspireren stedelijke ontwikkelingen – groot of klein – mij. Het doorzettingsvermogen van alle belanghebbenden of juist de complexiteit van die processen, maken mij nieuwsgierig en energiek. Hoe krijgen we in een korte tijd, waar weinig geld beschikbaar is, toch alle neuzen dezelfde kant op? Deze veelzijdigheid en het leren kennen van de omgeving vind ik het mooist aan het werk in dit vakgebied.

Zo besloot ik een aantal jaren geleden om Brabant te verwisselen voor een studie in Utrecht. Ondanks dat ik anderhalf jaar geleden mijn masterstudie Planologie heb afgerond, geniet ik er nog steeds van om in de stad te mogen wonen. Tijdens en na mijn studie heb ik ervaring en kennis opgedaan binnen verschillende lagen van de overheid. Vervolgens kreeg ik de kans om aan de slag te gaan bij Omniplan (www.omniplan.org). De komende tijd zal ik de Wijde Blik versterken. Ik hoop bij de Wijde Blik nog meer te mogen leren over het communiceren met de omgeving. Zo kan ik een bijdrage blijven leveren aan het creëren van leefbare omgevingen met en voor mensen.

Ilse Boer

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 11 jaar bestaan. 11 jaar? Alweer bijna 12 jaar! And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws