• Merel Peters

Van het vertrouwde dorp naar de grote stad

Merel Peters

Ik ben opgegroeid in het oosten van het land, in het mooie Twente, met veel ruimte en groen om me heen. Op een dag werden de bomen waarbij ik als kind iedere herfst onbezorgd kastanjes kon rapen omgezaagd voor de komst van een nieuw industrieterrein. Nooit geweten dat ik me later als communicatieadviseur met zulke gebiedsontwikkelingen bezig zou gaan houden.

Na mijn middelbareschooltijd verwisselde ik het vertrouwde dorp voor de onbekende ‘grote’ stad. Ondertussen woon ik zo’n vijf jaar in Utrecht, en ben ik ook veel in Amsterdam te vinden. De reuring van de stad geeft mij veel energie, maar heeft me ook de natuur, ruimte en het dorpse in Twente erg leren waarderen. 

Na de bachelor communicatie- en informatiewetenschappen heb ik de master Interculturele Communicatie succesvol afgerond. Door de twee stages die ik tijdens mijn studie heb mogen lopen, heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van (interne) communicatie, marketing, social media en storytelling in zowel de publieke als private sector.

De wereld van de gebiedsontwikkeling was mij, tot ik aan mijn master begon, volledig onbekend. Door mijn bijbaan naast mijn master als office-assistent bij een communicatiebureau in deze sector ontplooide mijn interesse en enthousiasme voor deze wereld. Hoe leuk is het om door een wijk, een straat, of langs een gebouw te fietsen en te denken ‘Hier heb ik aan meegewerkt’?

Bij de Wijde Blik komt mijn interesse voor communicatie, marketing en gebiedsontwikkeling heel mooi samen. Het projectmatig werken, met fijne collega’s en opdrachtgevers, waarbij werkelijk geen enkele dag hetzelfde is, op een fijne locatie naast het Vondelpark zorgt voor veel uitdaging en energie!

Marloes Kemming

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws