• Miriam Prins

Nieuwsgierigheid ten top

Miriam Prins

Geboren in Amstelveen, opgegroeid in Purmerend en uiteindelijk verhuisd naar de stad die voor mij het meeste als mijn thuis voelt, Amsterdam. Ik hou van de drukte en dynamiek van de stad. Een plek waar het leven nooit stil staat. Sinds twee jaar woon ik met veel plezier in het diverse Osdorp. Een plek waar meerdere culturen samen komen, daar voel ik mij op mijn gemak.

Ik ben begin september gestart met het laatste jaar van mijn opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Omdat mijn interesse naar omgevingscommunicatie en gebiedsmarketing na mijn specialisatie ‘Communicatiemanagement’ groeide ben ik op zoek gegaan naar een passende stage. Welke factoren beïnvloeden een fijne leefomgeving? En met welke stakeholders moet je rekening houden bij een nieuw project? Dat zijn vragen die mijn interesse wekken. De Wijde Blik sluit hier perfect bij aan. De variatie van opdrachtgevers en projecten maakt mij nieuwsgierig en ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging het komende half jaar.

Jolijn Goertz

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws