• Nidi Gaal

Noord-Hollandse polderjongen

Nidi Gaal

In 2006 woonden er wereldwijd meer mensen in steden dan op het platteland. Een bijzonder moment, maar niet verrassend. In de dynamische stad gebeurt dagelijks van alles. Het fascineert me als jongen uit de Noordhollandse polder nog elke dag. Ik kan van stad en land evenveel genieten en enthousiast worden. De gebouwde en ongebouwde omgeving zijn eigenlijk mijn hele leven al het speelveld.

Na mijn studie Planologie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik ruimtelijke ontwikkeling, ontwerp en beleid van verschillende kanten geproefd en beleefd. Van onderzoeksbureau tot gemeente Amsterdam en architectenbureau tot landelijk projectontwikkelaar. Fantastische, onmisbare ervaringen die mijn blik op opgaven hebben verrijkt. Ik heb alle kennis en kunde tot slot meegenomen naar De Wijde Blik waar ik mijn strategisch en creatief denken inzet op allerlei leuke ruimtelijke projecten. In stad en dorp, groot en klein. Van communicatie tot marketing en alles daar tussenin.

Daniëlle Hasenbos

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws