• Noor van Leemput

Altijd op zoek naar unieke plekken

Noor van Leemput

Ik ben geboren in Amersfoort en heb hier de eerste twintig jaar van mijn leven gewoond. Ik vond wonen in Amersfoort altijd fijn: de binnenstad is prachtig, het is er altijd gezellig en je bent zo in de natuur. Toch was ik al vanaf jongs af aan gefascineerd door de grote stad. Op de middelbare school had mijn puberend brein geen zin om te leren. Maar tijdens de aardrijkskunde lessen, waar we leerden over verre plekken en grote steden, liep ik altijd minstens een hoofdstuk voor.

Ik verhuisde naar Amsterdam toen ik hier Sociale Geografie en Planologie ging studeren. En sindsdien kijk ik elke dag mijn ogen uit. In mijn vrije tijd wandel of fiets ik door de stad en bezoek ik de verschillende stadsdelen. Ik fantaseer dan graag over hoe het zou zijn om daar te wonen. Eenmaal terug thuis zoek ik de huizen op die een te koop-bord aan hun raam hadden hangen.

Maar niet alleen Amsterdam vind ik leuk: elke plaats heeft wel iets bijzonders. Daarom is werken bij De Wijde Blik ook zo leuk. Met projecten door het hele land kom ik op de meest bijzondere plekken en hoor ik de mooiste verhalen. En daar word ik heel blij van!

Jolijn Goertz

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws