• Romy Vos

Nieuwsgierigheid ten top

Romy Vos

Ik ben in 1992 geboren in de nog “jonge” gemeente Zoetermeer. Ik wist het eigenlijk al vrij snel. Zoetermeer, wat toch nog vaak als een dorp wordt gezien, gaf mij niet de vrijheid en uitdaging waarnaar ik op zoek ben. Ik verhuisde dan ook op mijn 18de tijdelijk naar Den Haag. Waar Zoetermeer cultuur, geschiedenis en levendigheid mist, kent Den Haag juist een drukke, historische binnenstad. Ik voelde mij hier dan ook snel thuis en ik kon mij helemaal vinden in de cultuur en de veelzijdigheid van de stad. Want veelzijdig is zij zeker!

Als klein meisje vond ik het maar moeilijk om erachter te komen waar mijn interesses lagen, mijn aanhoudende nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik eigenlijk alles leuk vind en breed geïnteresseerd ben. Een brede opleiding moest er dus voor zorgen dat ik uiteindelijk een keuze zou kunnen maken. En dat gebeurde ook. In mijn laatste jaar van de opleiding Leisure Management dook ik in de wereld van gebiedsontwikkeling en ik was verkocht. Het samen met bewoners, ondernemers en gemeenten invullen van een stedelijk gebied vind ik interessant. Het ondersteunen en mede mogelijk maken van dit proces nog interessanter. De Wijde Blik is hiervoor de perfecte plek. De diversiteit aan projecten en opdrachtgevers maakt het werk tot een uitdaging.

Adi Friedmann

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.


Notice: Undefined variable: date in /extra/vhosts/dewijdeblik.com/httpdocs/plugins/system/zlframework/zlframework/models/item.php on line 811

Notice: Undefined variable: date in /extra/vhosts/dewijdeblik.com/httpdocs/plugins/system/zlframework/zlframework/models/item.php on line 811
Nieuws