• Sabine Huis

Sabine Huis

Ik ben geboren en getogen in Aalsmeer en draag fijne herinneringen aan de zomers op de Westeinderplassen, de bedrijvigheid van het dorp en het ‘ons kent ons’. Toch ging het leven in het dorp mij te langzaam. Toen ik eenmaal Communicatie studeerde aan de Hogeschool van Amsterdam ging ik op zoek naar mijn eigen plek, om er achter te komen dat de drukte van de stad een uiterste is. Niet gek dat ik mijn plek heb gevonden in Amsterdam-Noord: het dorp in de stad. Ik geniet onwijs van de diversiteit in de buurt en hoe ik zo dicht bij het centrum zit, terwijl ik in mij zo ver afgezonderd voel op een kleedje in de tuin.

Als kind wist ik zeker dat ik de kunstacademie ging volgen, tegenwoordig weet ik dat je ook via andere wegen mooie dingen kunt maken. Bijvoorbeeld door het neerzetten van een gave campagne. Of een project dat soepel verloopt. Met een achtergrond ik advertising vind ik het leuk om weer eens de gehele breedte van communicatie te werken. En dat in een compact en vooral gezellig team met oog voor het individu.

Janine Leunessen

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.


Notice: Undefined variable: date in /var/www/vhosts/dewijdeblik.com/httpdocs/plugins/system/zlframework/zlframework/models/item.php on line 811

Notice: Undefined variable: date in /var/www/vhosts/dewijdeblik.com/httpdocs/plugins/system/zlframework/zlframework/models/item.php on line 811
Nieuws