• Sanne van den Aakster

Altijd al veel plezier in het maken en vertellen van verhalen

Sanne van den Aakster

Mijn wieg stond in Alkmaar, waar ik ook ben opgegroeid. Tot mijn 14e in hartje centrum met uitzicht op de wereldberoemde kaasmarkt. Daarna volgde een dynamische wooncarrière. Via een Vinex-wijk naar de polder, terug naar het centrum en antikraak in een oud bankgebouw (feestjes in de kluis!).

Als kind had ik al veel plezier in het maken en vertellen van verhalen. Na de middelbare school koos ik dan ook voor communicatiewetenschap. Daar kon je nog alle kanten mee op. Ik viel als een blok voor Amsterdam en verruilde mijn zelfstandige appartementje in Alkmaar voor een kamer 4 hoog achter op de Albert Cuyp. Ik gaf ruimte op, maar kreeg er een stad bij. Zo kon ik fluitend op de fiets naar mijn eerste werkgevers, een mediabedrijf en reclamebureau.

Na twee avonturen in de commerciële hoek, besloot ik mijn horizon te verbreden in de publieke sector. Eerst als communicatieadviseur bij de NOS, daarna bij woningcorporatie Ymere. In de tussentijd voltooide ik samen met mijn lief de bouw van ons eigen huis in Buiksloterham, Amsterdam-Noord. Op zoek naar nieuw avontuur bracht mijn liefde voor bouwen, wonen en het communicatievak me bij De Wijde Blik. Daar werk ik nu met heel veel plezier aan onder meer de omgevingscommunicatie van het Bajeskwartier. 

Max van Klink

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws