• Sanne de Ruyter

Rust en reuring

Sanne de Ruyter

Eigenlijk woon ik bijna mijn hele leven al in Leusden. Een groen klein dorp in het midden van het land. Een tijdje had ik het geluk om in Amersfoort te wonen. Heerlijk in het gebruis van de stad en toch de rust van Leusden ernaast. Ik trek veel de natuur in en hou ervan om lange wandelingen te maken. Ook ben ik actief als vrijwilliger bij mijn sportvereniging en bij een natuurorganisatie. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met mijn studie Communicatie in Amsterdam. Ik kan genieten van het karakter van Amsterdam, maar echter alleen met het contrast van rust er tegenover.

Mijn studie is echt iets voor mij. Communicatie is altijd in beweging en ik ben zeker niet iemand die stil zit of staat. Ik heb al veel ervaring op mogen doen, maar het is toch weer een uitdaging om bij de Wijde Blik te werken. Voor mij een nieuw vakgebied, namelijk ruimtelijke ontwikkeling en daarnaast druk met afstuderen. Ik zie de Wijde Blik als een plezierig avontuur waar ik weer heel erg veel mag leren en dat waardeer ik. 

Daniëlle de Vries

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws