• Shakiela Bouwer

Verliefd op robuuste steden

Shakiela Bouwer

Ik ben opgegroeid in Amsterdam-Oost en de Baarsjes in Amsterdam-West. Al van kleins af aan, was buiten zijn en spelen mijn favoriete bezigheid. Ik was niet weg te slaan uit de speeltuin in het Oosterpark. Inmiddels uit deze drang om buiten te zijn zich in wandelvakanties en het beoefenen van de klimsport. Ik vind het belangrijk dat er ook in de stad altijd een mogelijkheid is om even te kunnen uitwaaien en te ontsnappen aan de stadse drukte. Maar stiekem vind ik een drukke stad eigenlijk ook wel leuk. Vooral in de zomer als iedereen op de terrasjes aan het genieten is en door de straten flaneert.

Het perfecte voorbeeld van zo’n stad is Edinburgh, een stad waar ik 4 jaar geleden verliefd op ben geworden. Een robuuste stad vol gezelligheid en historie. Maar ook een koploper als het gaat om een groene elektriciteitsvoorziening. Dat is ook een van de redenen dat ik Planologie ben gaan studeren. Stadsontwikkeling vind ik super interessant, niet alleen op het gebied van groenvoorziening, maar ook huisvesting en innovatieve verduurzaming zijn onderwerpen waar ik mij graag mee bezighoud.

Met deze variatie aan interesses kan ik mijn ei kwijt bij De Wijde Blik. De Wijde Blik kijkt niet weg voor een nieuwe uitdaging en behandeld een breed scala aan projecten. De participatie-, marketing- en omgevingstrajecten bieden de kans om inhoudelijk mee te kijken en te werken aan gebiedsontwikkeling.

Suzanne Witteman

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws