• Simon de Roo

Nuchtere noorderling

Simon de Roo

In 1983 werd ik geboren in het Drentse Assen en sindsdien deel ik mijn verjaardag met de Goedheiligman. Na mijn middelbareschooltijd vertrok ik naar Groningen en daar heb ik de opleiding Communicatie afgerond. Mijn eerste stappen op de arbeidsmarkt zette ik vervolgens in Hoogeveen, maar de randstad begon steeds meer te trekken aan deze nuchtere noorderling. In 2012 was het tijd voor een nieuwe stap en trok ik naar Utrecht. Na daar 6 jaar gewerkt te hebben, bij meerdere werkgevers, ben ik in 2018 bij De Wijde Blik begonnen. Eindelijk weer op de fiets naar kantoor, want sinds 2014 mag ik mezelf import-Amsterdammer noemen.

Bij de Wijde Blik kan ik aan de slag met mijn interesse in ruimtelijke ontwikkelingen. Als klein jongetje had ik ooit het idee om architect te worden, maar mijn wiskundig inzicht liet me op voorhand al enigszins in te steek. Dat ik via de alfa-kant nu toch in deze hoek ben beland is, mede gelet op mijn eerdere werkgevers, niet verwonderlijk. Het is prachtig dat ik mijn interesse en ervaring nu kan inzetten voor de marketing- en communicatie van onze projecten van De Wijde Blik!

Theo Dohle

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws