• Sophie van der Velde

Niet alleen een bijbaan, maar ook een goede leerplek!

Sophie van der Velde

Ik ben geboren in Leuven, België, waar ik vervolgens een jaar of twee heb gewoond. Toen mijn vader net over de grens van Nederland (Bergen op Zoom) een baan vond, verhuisden we naar het kleine naastgelegen dorpje ‘Hoogerheide’. Daar heb ik, met veel plezier, het grootste deel van mijn jeugd doorgebracht. Na de middelbare school heb ik de MBO-opleiding ‘redactioneel medewerker’ op het Grafisch Lyceum in Rotterdam gevolgd. In die tijd reisde ik nog iedere dag heen en weer van Brabant naar de ‘grote stad’. Na die studie koos ik er voor om in Amsterdam te gaan studeren en werd dat reizen mij iets teveel. Ik moest en zou op kamers gaan! Inmiddels woon ik in een van de leukste buurten van Amsterdam, namelijk: de Rivierenbuurt. Ik heb een knus kamertje voor mezelf en deel de rest van het huis met drie meiden.

Ik studeer nu Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en kwam via, via, aan een bijbaan bij de Wijde Blik. Hier vervul ik de rol van ‘Junior Officemanager’. Dat houdt in dat ik een soort helpende hand ben en allerlei verschillende taken verricht. De Wijde Blik sluit perfect aan op mijn studie en is voor mij daarom niet alleen een bijbaan, maar ook een goede leerplek!

Sophie van der Velde

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 11 jaar bestaan. 11 jaar? Alweer bijna 12 jaar! And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws