• Stephanie Versteeg

Bezig bijtje met veel interesses

Stephanie Versteeg

In 1990 geboren als een Alkmaarse ‘kaaskop’ maar getogen in het nabijgelegen Limmen. Een pittoresk dorp in Noord-Holland, waar ik een heerlijke jeugd heb gehad maar altijd al een drang naar de ‘grote’ stad voelde. En daar ging ik, een paar jaar op en neer naar Amsterdam.

Eerst voor mijn oriëntatiejaar Beeldenkunst, Vormgeving en Multimedia en aansluitend voor de studie Communicatie (Reclame, Media en Design). Daar ontwikkelde ik mijn interesse voor de verbinding tussen mens, media en ruimtelijke ontwikkeling. Ik studeerde af in het prachtige Ghana waar ik deze elementen kon combineren. Bij terugkomst verhuisde ik naar Amsterdam, om niet veel later, mijn bureaustoel aan te schuiven bij De Wijde Blik. Als bezig bijtje met een verscheidenheid aan interesses voel ik mij als een vis in het water binnen de dynamische wereld van dit bureau. Met een variatie aan opdrachtgevers en opdrachten; van het organiseren van events, schrijven van een filmscript tot het inrichten van een website. En dat alles op slechts 15 minuten fietsen van mijn stekje op de Nieuwmarkt.

Adi Friedmann

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.


Notice: Undefined variable: date in /var/www/vhosts/dewijdeblik.com/httpdocs/plugins/system/zlframework/zlframework/models/item.php on line 811

Notice: Undefined variable: date in /var/www/vhosts/dewijdeblik.com/httpdocs/plugins/system/zlframework/zlframework/models/item.php on line 811
Nieuws