• Stijn van Doorn

Moeilijk kiezen tussen rekenen en taal

Stijn Van Doorn

Mijn roots liggen in Goirle, een plaats onder Tilburg. In 1996 vertrok ik naar Amsterdam om Bedrijfseconomie te gaan studeren aan de UvA. Ik begon in de Jordaan, vertrok naar De Pijp en kwam via De Baarsjes weer terug in het centrum van Amsterdam. Tijdens mijn studie zat ik in verschillende redacties van uiteenlopende studentenblaadjes. Daarnaast gaf ik bijles Statistiek en Wiskunde. Ik kon altijd al moeilijk kiezen tussen rekenen en taal. Na mijn studie ging ik solliciteren en al snel bleek dat ik de kant van Communicatie & Journalistiek op wilde.

Na alsnog een Master Communicatiewetenschappen kwam ik terecht op de afdeling persvoorlichting van de VARA. Daarna werkte ik bij het instituut voor Beeld en Geluid als medewerker pers & publiciteit. Hoe leuk de wereld van media en cultuur ook was, ik zocht meer verdieping en vastigheid. Zo ben ik het vastgoed en de volkshuisvesting ingerold. Bij woningcorporatie Stadgenoot heb ik alle facetten van het communicatievak voorbij zien komen. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in (online) gebieds- en projectmarketing. Hier komt mijn liefde voor tekst en beeld perfect samen met mijn passie voor getallen en statistiek.

Ik ben strategisch sterk, maar steek ook graag de handen uit de mouwen. De overstap naar De Wijde Blik was voor mij dan ook een logische keuze. Hier werk ik dagelijks aan uiteenlopende en uitdagende communicatieprojecten, met de focus op online marketing.

Leonie Offereins

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws