• Suzanne Witteman

Stadse reuring en dorpse gezelligheid

Suzanne Witteman

Ik ben weliswaar geboren in de stad maar heb mijn jeugd doorgebracht in een klein dorp. Inmiddels woon ik meer dan twintig jaar in Amsterdam. Ik houd van de reuring van de stad. Mijn opa en oma hadden een kruidenierszaak in ons dorp. Hard werken zit in mijn dna.

Hoe mensen samen leven in hun buurt heb ik altijd boeiend gevonden. Dat daar ook een studie voor was, bleek een leuke verrassing. Ik studeerde planologie aan de Universiteit van Amsterdam. Dit was een mooie aanleiding om te verhuizen en ik kwam erachter dat Amsterdam eigenlijk een samenraapsel van dorpjes bij elkaar is. De inrichting van de ruimte stond centraal in mijn studie planologie. Ik vond vooral de mensen in die ruimte en hun interactie boeiend. Ik ronde mijn studie af maar werd geen planoloog. Het communicatie vak – wel altijd met een inhoudelijke raakvlakken – sprak mij meer aan. Daarom past De Wijde Blik mij als een jas. Hier werken communicatie experts die weten waar onze opdrachtgevers het over hebben. En die houden van hard werken. We werken in steden en dorpen. Ontspannen doe ik in de zomermaanden met mijn gezin in ons strandhuisje in Wijk aan Zee. Over dorps gesproken.

Shakiela Bouwer

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws