• Suzanne Witteman

Stadse reuring en dorpse gezelligheid

Suzanne Witteman

Ik ben weliswaar geboren in de stad maar heb mijn jeugd doorgebracht in een klein dorp in het Groene Hart. Inmiddels woon ik bijna dertig jaar in Amsterdam. Ik houd van de reuring van de stad, ben er dan ook nooit meer weggegaan. Ik kwam er gaandeweg achter dat Amsterdam eigenlijk een samenraapsel is van dorpjes bij elkaar.

Hoe mensen samen leven in hun buurt heb ik altijd boeiend gevonden. Dat daar ook een studie voor was, bleek een leuke verrassing. Ik studeerde planologie aan de Universiteit van Amsterdam. De inrichting van de ruimte stond centraal in mijn studie. Ik vond vooral de mensen in die ruimte en hun interactie boeiend. Ik werd dan ook geen planoloog. Het communicatie vak – wel altijd met een inhoudelijke raakvlakken – sprak mij meer aan.

Daarom past De Wijde Blik mij als een jas. Hier werken communicatie experts die weten wat er in de wereld van gebiedsontwikkeling speelt en weten waar onze opdrachtgevers het over hebben. We werken in steden en dorpen. Ik ben ongelooflijk trots op ons team van gedreven adviseurs.

Ontspannen doe ik in de zomermaanden met mijn gezin in ons strandhuisje in Wijk aan Zee. Over dorps gesproken.

Suzanne Mol

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws