• Tess de vries

Op expeditie in de stad

Tess de Vries

Na mijn geboorte in Amsterdam zijn mijn vader, moeder en ik vrij snel verhuisd naar de andere kant van de wereld. Als expat-kind groeide ik op in het tropische Maleisië en na drie jaar daar gewoond te hebben vertrokken wij naar de Engelse hoofdstad Londen. Op mijn tiende kwamen we terug naar Nederland en ging ik naar de basisschool in Haarlem, de plek waar ik tot mijn achttiende heb gewoond. Door het vele reizen en mijn internationale achtergrond hunkerde ik na mijn eindexamen om te studeren in de grote stad: Amsterdam. De plek waar in mijn ogen alles gebeurt, de stad die de afgelopen decennia grote veranderingen heeft doorgemaakt. Tot op de dag van vandaag ontdek ik iedere week nieuwe plekken in de stad: van een nieuw café in het centrum tot een onontdekte winkel ergens nabij de A10. Op expeditie in de stad is waar ik mijn energie uit haal!

Mijn bacheloropleiding Planologie aan de UvA ging hand in hand met mijn fascinatie voor stedelijke ontwikkelingen en hoe wij als mensen hier invloed op hebben. Mensen vormen namelijk de basis van plekken, en dat is waar de Wijde Blik ook voor staat. Door de expertise van de Wijde Blik in participatie-, marketing- en omgevingstrajecten worden stakeholders op de juiste manier betrokken in nieuwe projecten, iets waar ik graag mijn steentje aan bijdraag. Als teamplayer in hart en nieren houd ik ervan om met anderen te werken aan projecten en samen mooie resultaten te behalen, daarom voel ik mij bij de Wijde Blik als een vis in het water.

Tess de vries

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws