• Timon Bulten

Zwols podiumbeest

Timon Bulten

Ik ben Timon. In 1991 ben ik geboren in Zwolle. Ik groeide op in de wijk Holtenbroek, met pianist Jan Vayne als overbuurman en oppas.

Als klein jongetje had ik al vroeg de droom om architect te worden; ik was gefascineerd door lijnen en vormen. Vooral in gebouwen en op straat. Helemaal toen in Holtenbroek de schop in de grond ging, iedereen protesteerde en de wijkaanpak begon keek ik met grote ogen naar hoe de wijk veranderde. Fysiek én sociaal. Ik koos ervoor om planologie te studeren en legde in mijn opleiding de accenten op ontwerp, branding, communicatie, participatie en beleving. Vooral beleving vond ik erg interessant, want eigenlijk zegt dat hoe wij over voorwerpen, processen of gebieden denken met vormgeving, communicatie en participatie als grote beïnvloeders. Ik deed er onderzoek naar, specifiek naar beleving van het openbaar domein, en begon steeds meer te geloven in de kracht van samen, de kracht van participatie. Geen doorgestoken kaart, maar oprechte inbreng van alle partijen. Na een buitenlandse omzwerving kreeg ik de gouden tip: ‘De Wijde Blik, dat is een plek voor jou, Timon’. Nu werk ik met plezier in Amsterdam, terwijl ik (weer) in het mooie Zwolle, in een getransformeerd kantoorgebouw, woon en ben ik af en toe op de Zwolse podia als gitarist of bassist te zien.

Marloes Kemming

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.


Notice: Undefined variable: date in /var/www/vhosts/dewijdeblik.com/httpdocs/plugins/system/zlframework/zlframework/models/item.php on line 811

Notice: Undefined variable: date in /var/www/vhosts/dewijdeblik.com/httpdocs/plugins/system/zlframework/zlframework/models/item.php on line 811
Nieuws