Zowel een professie als hobby

Vincent Westzaan

In Voorschoten stond mijn wieg. Daarna volgden Wassenaar, Arcen, Utrecht en ten slotte Amsterdam. Maar Amsterdam is het altijd voor mij geweest. Daar wilde ik als jongetje al naar toe, daar gebeurde het, in die grote, bruisende stad. De culturele veelkleurigheid, die schoonheid aan de oude waterkant en in de nieuwe stadsuitbreiding. De kroegen en theaters, de fietsfiles en de ’s zomers overvolle ‘stranden’ aan de Amstel. Maar bovenal de mensen, want zij maken Amsterdam tot een open, gastvrije en (nog steeds!) tolerante stad. Of is het andersom, en betovert Amsterdam haar bewoners?

Na de School voor de Journalistiek kwam ik eerst als redacteur in het plechtige boekenvak terecht. Mooi, maar creatief onvoldoende bevredigend. Ik wilde zelf scheppen en werd tekstschrijver in de communicatie. In die functie voelde ik de behoefte mijn opdrachtgevers te helpen bij het bedrijven van effectieve communicatie. En zo werd ik uiteindelijk wat ik nu ben: een adviseur die kan schrijven, gespecialiseerd in ruimte en duurzaamheid, vaak werkend op het snijvlak van publiek en privaat. Communicatie is mijn professie, maar ook mijn hobby. Mijn wens: dat mensen elkaar begrijpen, naar elkaar luisteren en bereid zijn ideeën uit te wisselen.

Vincent is associé van De Wijde Blik.

Vincent Westzaan

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws