• Aliantus

Aliantus Oud Seyst

Voor je oude dag: comfortabel en onbezorgd wonen.

De vraag

In Zeist komt een nieuw woonzorgconcept: Aliantus. Hier woon je met alle comfort en luxe in een modern appartement, midden in het historisch centrum van Zeist. Bij Aliantus ben je van alle gemakken voorzien: wat je vraag ook is.
De Wijde Blik is gevraagd voor de branding van Aliantus en de verhuurmarketing.

Aliantus

Wat hebben we gedaan?

 • #branding
 • #verhuurmarketing
 • #online marketing

‘Aliantus is zorgeloos genieten van een ruim en licht appartement in een sfeervol modern appartementengebouw, dat altijd centraal in een dorp of stad ligt. Dus met gezellige stadse voorzieningen om de hoek. Zorgeloos, omdat service zoals wassen en strijken, schoonmaken en verse maaltijden uit eigen keuken zijn inbegrepen. Bij Aliantus woont u in een veilige en luxe omgeving, waar 24 uur per dag zorg en aandacht voor u is. U ontvangt zorg naar behoefte, die varieert voor de bewoners van Aliantus van minimaal tot intensief.’

Aliantus

Wat leverde het op?

Aliantus Oud Seyst is nog volop in ontwikkeling. Het PR-traject leverde een groot aantal mooie artikelen op. De eerste informerende gesprekken met toekomstige huurders zijn inmiddels gevoerd. In september 2016 werd de start bouw van Aliantus feestelijk gevierd met alle stakeholders. Op dat moment startte de voorinschrijving, waar direct een groot aantal gegadigden voor was.

Aliantus

Facts & Figures

Opdrachtgever

Aliantus

Plaats
Zeist
Jaar
2015 – heden
Expertise
 • Gebiedsmarketing
 • Weblinks
  Website
  Team
  Aliantus
  Arjan Kaashoek

  Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

  020 523 50 90

  Footer

  Mail ons voor een dosis informatie

  Ik wil meer weten

  Nieuwsbrief

  Natuurlijk noodzakelijk

  Actueel

  Footer

  Trots op...

  Dat we al 11 jaar bestaan. 11 jaar? Alweer bijna 12 jaar! And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

  Nieuws