• Holland Park

Holland Park

De snelst verkopende gebiedsontwikkeling van Nederland. Ligt in Diemen.

De vraag

Hoe laten we een desolate kantorenlocatie aan de rand van Amsterdam landen als aantrekkelijke woonplek bij de kritische Amsterdamse huizenzoeker?

Eind 2014 stond Holland Park in de startblokken om de eerste woningen in verkoop te nemen. De voormalige en in onbruik geraakte kantorenlocatie Bergwijkpark aan de rand van Amsterdam transformeert naar een levendige en gemengde woonwijk met nieuwe grachten en park voor circa 5.000 nieuwe bewoners. De Wijde Blik werd gevraagd om te ondersteunen bij de communicatie en vooral de online marketing.

Holland Park

Wat hebben we gedaan?

 • #communicatie
 • #online marketing

In alles ademt Holland Park kwaliteit en aandacht voor de koper. Prachtige brochures, stoere outdoor uitingen, promoteams in de stad en een Informatiecentrum waarin twee smaakvolle modelwoningen zijn gebouwd hebben in anderhalf jaar tijd inmiddels meer dan 1.200 kopers overtuigd.

De Wijde Blik heeft in de beginperiode de B2B-aanpak gekozen om het project breed te laten landen in de vakwereld en een succesvolle buzz rondom het project te creëren. In de B2C-aanpak richtten we ons in eerste instantie vooral online op Amsterdam. Daar ligt de markt en daar haalden we direct hoge conversies. Na 5 Blokken en 2 Torens hebben we voldoende basis om de rest van Nederland te laten kennismaken met dit uitzonderlijk succesvolle project.

Door een efficiënte  online marketingcampagne via vooral Facebook en Google werd binnen enkele maanden de mijlpaal bereikt van 6.000 inschrijvers. Het bereik van de campagne is enorm en de conversies onovertroffen hoog. De online marketing bestaat uit een combinatie van social, digital advertising en programmatic buying op geselecteerde channels.

Holland Park

Wat leverde het op?

In anderhalf jaar tijd zijn meer dan 1.200 nieuwbouwappartementen verkocht. Er is in de eerste fase een prijsstijging gerealiseerd van ca. 25%. De database van geïnteresseerden ligt op ca. 15.000. De Facebookpagina telt 9.000 fans. Het project wordt enthousiast gevolgd op Instagram en Twitter.

Holland Park

Facts & Figures

Opdrachtgever

Snippe Projecten BV i.s.m. Bouwaccent

Plaats
Diemen
Jaar
2014-heden
Expertise
 • Gebiedsmarketing
 • Weblinks
  Website
  Facebook
  Team
  Holland Park
  Arjan Kaashoek

  Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

  020 523 50 90

  Footer

  Mail ons voor een dosis informatie

  Ik wil meer weten

  Nieuwsbrief

  Natuurlijk noodzakelijk

  Actueel

  Footer

  Trots op...

  Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

  Nieuws