• Hudson’s Bay

Hudson’s Bay

Een ingrijpende renovatie in Stadshart Amstelveen.

De vraag

Het leegstaande V&D pand in Stadshart Amstelveen ondergaat een transformatie en wordt gereed gemaakt voor Hudson’s Bay. Bouwen middenin een stijlvol winkelcentrum maakt dat er veel ogen gericht zijn op dit project. Dat er over gesproken wordt staat vast. De Wijde Blik is gevraagd om de omgevingscommunicatie te verzorgen.

Hudson’s Bay

Wat hebben we gedaan?

 • #omgevingscommunicatie
 • #informatiebijeenkomsten
 • #aanspreekpunt

Vanaf het begin hebben we de buurt betrokken bij de plannen van de verbouwing van het oude V&D pand. Er zijn gesprekken met omwonenden en winkeliers over het project en over de bouw. Natuurlijk willen zij weten wat er komt, hoe het eruit komt te zien en hoe er gebouwd gaat worden. Buren, techneuten, architecten en bouwers worden aan elkaar voorgesteld en maken kennis met elkaar. Via de mail houden we de buurt regelmatig op de hoogte gehouden van de (bouw)ontwikkelingen. Zo weten zij waar ze aan toe zijn en wat er gaat gebeuren. Dat oogst waardering. En begrip.

Waar gebouwd wordt zijn soms klachten. De Wijde Blik is het aanspreekpunt voor buren. Belangrijk is persoonlijk contact, snel reageren en naar oplossingen zoeken. We trekken nauw op met de aannemer.

Hudson’s Bay

Wat leverde het op?

De verbouwing is nog in volle gang. Er zijn korte lijnen met de buurt en de buurt weet wat ze kunnen verwachten. Dat schept vertrouwen. We vertellen altijd op tijd wat eraan komt en zijn bereikbaar voor vragen. Bij grote zaken via een bijeenkomst en bij wat kleinere zaken via de mail. Natuurlijk is er weleens gedoe, verbouwen is niet fijn als je er om de hoek woont of je winkel hebt. Maar buren weten waar ze naartoe kunnen en voelen zich gehoord.

Hudson’s Bay

Facts & Figures

Opdrachtgever

a.s.r. vastgoedontwikkeling

Plaats
Amstelveen
Jaar
2017
Expertise
 • Omgevingscommunicatie
 • Team
  Hudson’s Bay
  Marloes Kemming

  Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

  020 523 50 90

  Footer

  Mail ons voor een dosis informatie

  Ik wil meer weten

  Nieuwsbrief

  Natuurlijk noodzakelijk

  Actueel

  Footer

  Trots op...

  Dat we al 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

  Nieuws