• Leven in LIFE

Leven in LIFE

Uniek woongebouw voor levensgenieters van 60+.

De vraag

In de Houthaven is LIFE in aanbouw. Een gemengd woongebouw voor betrokken 60-plussers, met zowel sociale als vrije sector huurappartementen. Habion en Bouwinvest creƫren hier samen een plek waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht geaardheid, afkomst, levensstijl en overtuiging. Waar bewoners naar elkaar omkijken, wat van het leven maken en zo samen zelfstandig oud worden. De vraag was dan ook niet zozeer 'hoe trekken we mensen naar deze plek', maar vooral 'hoe spreken we mensen aan die dezelfde gedeelde waarden hebben, die passen bij LIFE'.

Leven in LIFE

Wat hebben we gedaan?

 • #Marketing
 • #Branding
 • #Nieuwbouw

LIFE vroeg om een bijzondere positionering, die sterk voortvloeit in haar branding. Dus dat kreeg ze. Ook verzorgden wij de huisstijl en marketingcampagne. Voor het bereiken van de doelgroep zetten we de belangrijkste waarden op een rij: LIFE zoekt bewoners die een bijdrage leveren, voor elkaar zorgen en openminded zijn. Passende organisaties en 60-plussers werden aangesproken. We zorgden naast deze netwerkbenadering voor strategisch advies, de online campagne, free-publicity en alle middelen daaromheen. Daarvoor bedachten we een sterk kernverhaal: samen zijn we LIFE. Ook zijn wij sparringpartner in het gehele proces.

In LIFE kun je zijn wie je bent. Amsterdammer. Geliefde. Ouder. Workaholic. Levensgenieter. Vriendin. Kunstenaar. Leenoma. Nachtvlinder. Buur. Iemand die omkijkt naar anderen en hen in hun waarde laat. Samen zijn we LIFE.

De verhuur en selectie voor de sociale huurwoningen loopt inmiddels, waarbij zowel groepen als individuen zich konden aanmelden. Nog voor de zomer gaan ook de vrije sectorappartementen in verhuur.

Leven in LIFE

Wat leverde het op?

Voor de verhuur van de sociale appartementen bereikten we door middel van een succesvolle online campagne en netwerkbenadering onze doelgroep. In drie weken tijd schreven circa 400 betrokken 60-plussers zich in om te leven in LIFE. De selectie van deze groepen en individuen is net gestart. Daarnaast gaan we door met het vergroten van de database voor de 59 vrije sector huurappartementen.

Leven in LIFE

Facts & Figures

Opdrachtgever

Bouwinvest en Habion

Plaats
Amsterdam
Jaar
2019 - heden
Expertise
 • Gebiedsmarketing
 • Weblinks
  Website
  Facebook
  Team
  Leven in LIFE
  Daniëlle Hasenbos

  Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

  020 523 50 90

  Footer

  Mail ons voor een dosis informatie

  Ik wil meer weten

  Nieuwsbrief

  Natuurlijk noodzakelijk

  Actueel

  Footer

  Trots op...

  Dat we al 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

  Nieuws