• SPOT Amsterdam

SPOT Amsterdam

Kantorenwijk in Amstel III transformeren in bruisende, Amsterdamse woon- en werkwijk.

De vraag

Hoe zorg je ervoor dat je van een wat saaie kantorenwijk in Amsterdam Zuidoost een aantrekkelijke locatie maakt waar Amsterdammers en mensen van buiten de stad straks willen wonen, werken en verblijven? De Wijde Blik is gevraagd de gebiedsmarketing, zowel zakelijk als voor consumenten, te verzorgen.

SPOT Amsterdam

Wat hebben we gedaan?

 • #gebiedsmarketing
 • #onlinemarketing
 • #branding

SPOT Amsterdam is nieuw Amsterdams wonen. SPOT Amsterdam wordt een kosmopolitische wijk met Amsterdams karakter. Stedelijk, stijlvol en dynamisch. En comfortabel.

We zijn gestart met maken van het merk SPOT Amsterdam. We bedachten de naam en de projectstijl. Daarvoor hebben we samen met de ontwikkelaars in een brandingsessie de merkwaarden stedelijk, stijlvol, dynamisch en comfortabel vastgesteld. Deze waarden vormen het hart van het merk. Voor de ontwikkeling van de nieuwe wijk is het belangrijk de zakelijke markt te enthousiasmeren. Dit doen we met een Investor Memorandum (verkoopboek) waarin we het verhaal vertellen van SPOT Amsterdam. We lanceerden een website en de online marketing is opgestart om zo woningzoekenden te bereiken.

SPOT Amsterdam

Wat leverde het op?

We zijn pas net gestart. Een aansprekend merkboek waarin alle betrokken professionals lezen wat SPOT Amsterdam is, is een heel concreet product. En de nieuwe website natuurlijk. We zijn klaar om de stad te gaan vertellen over deze nieuwe stadswijk. Zodat SPOT Amsterdam dé nieuwe hotspot wordt.

SPOT Amsterdam

Facts & Figures

Opdrachtgever

COD en DUQER

Plaats
Amsterdam
Jaar
2017 - heden
Expertise
 • Gebiedsmarketing
 • Weblinks
  Website
  Facebook
  SPOT Amsterdam
  Diane van Toor

  Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

  020 523 50 90

  Footer

  Mail ons voor een dosis informatie

  Ik wil meer weten

  Nieuwsbrief

  Natuurlijk noodzakelijk

  Actueel

  Footer

  Trots op...

  Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

  Nieuws