• Weespersluis

Plek van het goede leven

Nieuw woonlandschap tussen oude vestingstad, natuur en de Vecht.

De vraag

Er komt een nieuwe wijk in Weesp. Weespersluis. Met 2.750 woningen. In het plan spelen natuur en water een grote rol. De Wijde Blik verzorgt al jaren de branding en de gebiedsmarketing van Weespersluis. De bouw is inmiddels gestart.

Weespersluis

Wat hebben we gedaan?

 • #branding
 • #magazine
 • #online marketing
 • #gebiedsmarketing

De gebiedsmarketing van Weespersluis is gebaseerd op 4 pijlers: ruimte, bewust, authentiek en centraal leven. Eerst in de markt gezet als Plek van het goede leven. In februari 2016 startte de marketingcampagne met de onthulling van de naam Weespersluis. Sinds december 2015 is de website live gevuld met supermooie campagnebeelden, zijn er een aantal netwerkbijeenkomsten geweest in Weesp en hebben we een abricampagne ingezet in Weesp en Amsterdam. We maken een film en een magazine. De website is inmiddels omgevormd tot portal van waaruit de verschillende projecten die in verkoop site te vinden zijn. We maken het de woningzoekende gemakkelijk en zorgen voor goed overzicht. De woningen gaan in fasen in verkoop. 

Weespersluis

Wat leverde het op?

Door een succesvolle online marketing campagne via Facebook en Google Adwords halen we maandelijks duizenden bezoekers naar de website en hadden we binnen 5 maanden 5.000 geïnteresseerden in de database. Ook hebben we een community opgebouwd op Facebook van duizenden enthousiaste Weespersluis fans.

Weespersluis

Facts & Figures

Opdrachtgever

GEM Bloemendalerpolder (BPD, Van Erk, Ymere, Blauwhoed, Van Wijnen Groep en AM)

Plaats
Weesp
Jaar
2015 – heden
Expertise
 • Gebiedsmarketing
 • Weblinks
  Website
  Facebook
  Team
  Weespersluis
  Vincent Westzaan

  Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

  020 523 50 90

  Footer

  Mail ons voor een dosis informatie

  Ik wil meer weten

  Nieuwsbrief

  Natuurlijk noodzakelijk

  Actueel

  Footer

  Trots op...

  Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

  Nieuws