• Sofie Leefmans

Opdrachten met positieve impact

Sofie Leefmans

Ik ben Sofie en ik groeide op in het pittoreske Leiden. Na een tussenstop in Utrecht woon ik nu sinds een jaar in de hoofdstad. Ik heb een achtergrond in bestuurs- en organisatiewetenschappen en political communication and journalism. Een hele mond vol en lekker breed. Maar de rode draad is voor mij de link met de maatschappij. Daarom voel ik me thuis in het werk bij De Wijde Blik: de projecten spelen zich midden in de samenleving af.

Iets tot op de bodem uitzoeken, vragen stellen om erachter te komen wat er ècht speelt. Dat is waar ik tijdens mijn studie goed in was. Ruimtelijke ontwikkeling was wel nieuw voor mij. Gelukkig is er zoveel kennis en kunde aanwezig binnen De Wijde Blik dat ik elke dag iets nieuws leer. Het meeste plezier haal ik uit het schrijven van teksten, brainstormen met collega’s en het bezoeken van nieuwe plekken door heel Nederland. Dat komt goed uit, want in ons dagelijks werk kan ik dit volop doen. De eerste projecten waar ik aan heb gewerkt zijn NDSM (gebiedsmarketing) en de oude V&D in Haarlem (participatie).

Ik deins niet terug voor complexe vraagstukken of schurende situaties. De uitdaging ligt juist bij tegengestelde belangen en de neuzen dezelfde kant op krijgen. Ik hoop dat we met ons werk een positieve impact kunnen hebben op de leefomgeving van mensen. En het liefst ook op de wereld.

Anne Luijten

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws